1969 Bilecik Spor Kulübü'nü Kayyuma Gitmekten Kurtardi

Bilecikli is insani ve kulübün eski baskani Ismail Cinoglu 1969 Bilecik Spor Kulübü’nü kayyuma gitmekten kurtardi.

6 yilin ardindan Bayirköyaspor’un tüm haklarini devretmesiyle Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1969 Bilecik Spor Kulübü Baskani Ali Muysin, geçtigimiz ay maddi imkânsizliklardan dolayi görevinden istifa etmisti. Yasanan bu gelismeler sonrasinda takim teknik heyet ve bazi futbolcular paralarini alamadiklari gerekçesiyle takimdan ayrilmisti. Kalan futbolculara U16’dan bir kaç oyuncu takviye edilerek 2 hafta sahaya bu sekilde çikildi. Hatta 2 hafta takimin basinda yedek kulübünde antrenör yerine yönetimden bir kisi çikti. Yasanan bu olumsuzluklarin ardindan kongre karari alan mevcut yönetim geçtigimiz hafta kulüp binasinda toplandi. Toplantiya, yönetim harici 3 kisi katilirken, bu sahipsizligin ne kadar isler acisi oldugu gözler önüne serilmisti. Çogunluk saglanamamasi ve aday çikmasindan kongre bu pazartesiye ertelendi.

1969 Bilecik Spor Kulübü’nü kayyuma gitmekten kurtardi

Bilecikli is insani ve kulübün efsane baskani Ismail Cinoglu yasanan bu olaylara duyarsiz kalmayarak, pazartesi günü kulübün kayyuma atanmamasi için aday olacagi açikladi.

Cinoglu, bu bayragi yere düsürmemek, takimda yasanan tüm olumsuzluklara ragmen geçmis yillara oldugu gibi bu seferde takima sahip çikacagi söyledi.



Öte yandan Cinoglu, geçmis sezonlarda 4 sene baskanlik yaparken, takimin Bilecik 1. Amatör Lig’de namaglûp sampiyon yapip, 2 kere de BAL play-off oynatti.

Kaynak: İHA