Hisarcik Atatürk Ilkokulundan 'Sifir Atik' Projesine Destek

Hisarcik Belediyesi tarafindan yürütülen, “Sifir Atik” projesine destek amaciyla Atatürk Ilkokulu ögrencileri biriktirdikleri geri dönüsüm malzemelerini belediyeye teslim ettiler.

“Sifir Atik” projesine verdikleri destekten dolayi Belediye zabita ekipleri Atatürk Ilkokulu Spor Kulübüne Belediye Baskani Fatih Çaliskan tarafindan gönderilen futbol, basketbol ve voleybol topu hediye etti.

Belediye Baskani Fatih Çaliskan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayelerinde baslatilan, "Sifir Atik" projesi çerçevesinde yürüttükleri çalismalarla ekonomi ve çevreye katki sagladiklarini söyledi.



Baskan Çaliskan, “Sifir Atik” projesine verdikleri destekten ve çevreye gösterdikleri duyarliliklarindan dolayi Atatürk Ilkokulu idarecilerine, ögretmenlere ve ögrencilere tesekkür ediyorum” dedi.

Okullarinda atiklari geri dönüsüme kazandirmaya ve ögrencilere çevre bilinci olusturmaya devam ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Pelin Solak,” Geri dönüsümle kazanilabilecek atiklarin degerlendirilmesiyle okulumuzda çöp miktari azalacak, çevre ve doga kirlenmeyecek, atik maddelerin tekrar kullanimi ile ekonomiye katki saglanmis olacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA