Umut Bozok, 'Fenerbahçe Ile Final Maçi Oynamayacagiz'

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Umut Bozok, Fenerbahçe ile çok önemli bir maç oynayacaklarini ama bir final müsabakasi olmayacagini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Eleme Turu’nda sahasinda Samsunspor’u 3-0 maglup ederek adini bir üst tura yazdiran Trabzonspor’da Umut Bozok, basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Samsunspor karsisinda aldiklari galibiyetle Fenerbahçe maçi öncesi moral bulduklarini belirten Umut Bozok, "Cumartesi günü oynayacagimiz maç camiamiz ve bizim için çok önemli ama bence bir final müsabakasi degil çünkü önümüzde çok maç var. Taraftarimizin önünde çok iyi mücadele etmemiz lazim. Zor bir takima karsi oynayacagiz, tabi ki her maç oldugu gibi bu maçta da hedefimiz 3 puan. Insallah 3 puan alip devam ederiz" dedi.

Kamp döneminde çok iyi çalistiklarini belirten Umut, "Kamp döneminde hocamizla konustuk. Takim halinde presi çok iyi yapmamiz gerektigi noktasinda fikirler ortaya çikti. Hazirlik maçlarini da bu anlamda iyi geçirdik. Böyle devam etmemiz lazim. Cumartesi günü Fenerbahçe karsisinda da bunu çok daha iyi yapmamiz lazim. Daha iyi çalismamiz lazim" seklinde konustu.

Cumartesi günü oynayacaklari maçta taraftarlarin desteginin kendilerine güç verecegini belirten Umut, "Taraftarimizin coskusu olursa bizim için daha kolay geçen bir maç olabilir. Ama tabi ki çok zor bir maç" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA