Jorge Jesus Açiklamasi 'Fiziksel Ve Teknik Anlamda Oyuncular Çok Iyi Durumda'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, lige verilen aranin ardindan Istanbulspor karsisinda oynadiklari ilk resmi maçta oyuncularinin fiziksel ve teknik anlamda çok iyi oldugunu söyledi.

Türkiye Kupasi 5. Tur maçinda Fenerbahçe evinde Istanbulspor’u 3-1 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe için güzel bir maç oldugunu ifade ederek, “3 gollü bir galibiyet aldik. Bazi goller çok kaliteliydi. Ilk atmis oldugumuz gol harikaydi. Ancak kaliteli takimlar böyle gol atabilir. Daha fazla gol atabilirdik. Önemli olan tur atlamakti bugün. Iyi de futbol oynadik” dedi.



“Trabzonspor çok iyi bir takim”

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor maçina deginen Jesus, “Trabzonspor maçini düsünecek vaktimiz var. Bizim için önemli olan sey bugün aldigimiz galibiyetti. Lige verilen 5 haftalik arada takim çok iyi bir sekilde çalisti. Fiziksel ve teknik anlamda oyuncular çok iyi durumda. Trabzonspor maçini düsünmüyorum bu aksam. Sadece bu maçi düsünüyorum. Cumartesi günkü rakibimiz ligin son sampiyonu, çok iyi bir takim ve harika oyunculari var. Onlara saygi duyuyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA