68 Aksaray Belediyespor, Bursa Yildirimspor Maçi Hazirliklarini Tamamladi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor ligin 15. haftasinda deplasmanda Bursa Yildirimspor ile karsilasacagi maçin hazirliklarini bugün yaptigi antrenmanla tamamladi.

TFF 3. Lig 3. Grupta liderligini koruyan ve basarili performansini devam ettirmek isteyen 68 Aksaray Belediyespor ligin 15. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Bursa Yildirimspor maçinin hazirliklarini tamamladi. Hafta basindaki 1 günlük iznin ardindan Teknik Direktör Fahrettin Sayhan yönetiminde toplanan futbolcular TOKI Yunus Emre Spor Tesisleri’nde 4 gün boyunca taktik çalismasina agirlik verdi. Aksaray ekibi bugünkü antrenmanin ardindan en yakin takipçisi Çankaya Futbol Kulübü ile aradaki puan farkini açmak için mutlak galibiyet parolasiyla Bursa’ya hareket etti. Karayolu ile Bursa’ya giden 68 Aksaray Belediyespor Pazar günü yapacagi maçin son hazirligini Bursa Minareli Çavus Spor Tesislerinde gerçeklestirecek.

Minareli Çavus Spor Tesislerinde saat 14.00’te baslayacak olan müsabakayi Manisa bölgesi C Klasman Hakemi Yunus Emre Çakar yönetecek. Çakar’in yardimciliklarini ise Ugur Erdogan ve Gökmen Çambel yapacak.

Kaynak: İHA