Çiftlikköy Sultanlari Ilk Galibiyetini Havran'a Karsi Aldi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 1. Lig A Grubu ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor, evinde Nermin Hanim Zeytinligi Havran Belediyespor’u 3-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldi.

Yalova 90. Yil Spor Salonu’nda oynanan 11. hafta mücadelesine Nihal, Darlene, Kovac, Kadriye, Doga, Ebru ve Libero Adlin’le baslayan kirmizi siyahlilar, ilk ve ikinci setleri 25-18’lik skorlarla kazanarak 2-0 öne geçti. Toparlanarak daha iyi bir oyun ortaya koyan Balikesir temsilcisi, üçüncü seti 25-22 kazanmasini bildi ve oyunu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sette bu kez daha etkili oyun sergileyen Çiftlikköy ekibi, seti 25-18, karsilasmayi ise 3-1’lik skorla kazanarak ligdeki ilk 3 puanini aldi. Pasör Nihal Çaliskan’in transferi sonrasinda toparlanma yoluna giren Çiftlikköy Belediyespor, ligde play-off’u hedefleyen rakibini 3-1’lik sonuçla yenerek önemli bir galibiyet kazanmis oldu.

Bu sonuçla sezonun altinci yenilgisini alan Nermin Hanim Zeytinli Havran Belediyespor yedincilige inerken, sezonun ilk galibiyetini alan Çiftlikköy Belediyespor, kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet kazandi. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, galibiyetinden dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Insallah bundan sonrasinda ligde iyi bir çizgi yakalayarak galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve Belediyespor Kulüp Baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA