Alaçatispor Penalti Golleri Ile Rakibini 2-1 Yendi

Bölgesel Amatör Lig’in 12. haftasinda Salihli Belediyespor’u konuk eden Alaçatispor, rakibini penalti golleriyle 2-1 yenerek 3 puanin sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Alaçatispor, ligin 12. haftasinda Salihli Belediyespor’u konuk etti. Alaçatispor, zorlu maçta rakibini 2-1 yenmeyi basarirken, maçtaki 3 gol de penalti vuruslariyla kaydedildi.

Alaçatispor, geçtigimiz günlerde karsilikli anlasma ile yollarini ayiran Teknik Direktör Necip Emre Yilmaz’in yerine getirilen kulübün genel menajerligi görevini yürüten Bülent Öztürk’ün Teknik Direktörlügü görevine getirilmesi ile maça çikti.

Maç, vefat eden Alaçatispor eski futbolcularindan Lütfü Limon için 1 dakikalik saygi durusu ile basladi.

Maçin ilk yarisina rakip sahada kurdugu baskiyla baslayan Alaçatispor, buldugu penalti pozisyonunu 40. dakikada, Sükrü’nün ayagindan buldugu gole çevirerek 1-0 öne geçti. Maçin ilk yarisinda baska gol çikmazken, ilk yarinin galibi Alaçatispor oldu.

Maçin ikinci yarisina atak baslayan Alaçatispor, buldugu penaltiyi, 54. dakikada Tayfun’un ayagindan buldugu gol ile skoru 2-0’a çikardi. Maçin kalan dakikalari her iki takimin da gol arayislari ile geçerken, Alaçatispor ceza sahasindaki bir pozisyonda penalti kazanan Salihli Belediyespor, penalti vurusunu gole çevirerek, skoru 2-1 yapti. Maçin kalan dakikalarinda her iki takim da gol bulamayinca maç Alaçatispor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandi.

Maçin ardindan kisa bir degerlendirme yapan Alaçatispor Teknik Direktörü Bülent Öztürk, "Ligin ilk yarisina 2 hafta kala oynadigimiz Salihli Belediyespor maçi bizim için çok önemliydi. Bilindigi gibi Necip Emre Yilmaz’in teknik direktörlük görevinden ayrilmasi ile görev degisikligine gidildi. Bu onurlu görev bana verildi.

Elimden geldigince futbolcularimiza yardimci olmaya çalisiyoruz. Önceki teknik direktörümüz Necip Emre Yilmaz’a, böyle karakterli bir takim kurdugu için tesekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarda da daha iyi olmaya çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA