Türk Is Adami Selahattin Dulkadir, Jeet Kune Do Avrupa Federasyonu Baskani Olarak Görevlendirildi

Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu tarafindan (IJKDF); federasyonun yönetim kurulu üyesi ve baskan yardimcisi olan Türk is adami Selahattin Dulkadir, Avrupa Jeet Kune Do Federasyonu Baskanligi görevine getirildi. Dulkadir, mazbatasini Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu Genel Koordinatörü Ahmet Wahba’nin elinden aldi.

Izmir’de faaliyetlerini sürdüren Malatyali is adami ve Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dulkadir, Avrupa Jeet Kune Do Federasyonu Baskanligi görevinin kendisine tevdi edilmesi üzerine, Izmir’de Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu Genel Koordinatörü Ahmet Wahba ve Bas Hakem Abdulvahit Alagöz ile biraraya geldi. Dulkadir’e mazbatasini, Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu Genel Koordinatörü Ahmet Wahba takdim etti.

"Jeet Kune Do felsefesini dünyaya tanitacagiz"

Avrupa Jeet Kune Do Federasyon Baskani Selahattin Dulkadir, "Dünya Jeet Kune Do Federasyonu Baskani tarafindan tarafima teblig edilen Avrupa Jeet Kune Do Federasyon Baskanligi görevini, Avrupa’da ilk Türk federasyon baskani olarak almanin serefini yasiyorum. Öncelikle; Avrupa basta olmak üzere Dünya’nin ayak basabildigimiz her yerinde Jeet Kune Do felsefesini anlatabilmek için çalisacagiz. Bu konuyu özellikle herkesin idrak etmesini ve anlamasini istiyorum; dil, din, mezhep ve irk ayrimi yapmadan tarafimiza teblig ve beyan edilmis olan Jeet Kundo Avrupa Federasyonu Baskanligini layikiyla yapacagimiza herkesin emin olmasini istiyorum." diye konustu.

Görevlendirme ile ilgili açiklama yapan Jeet Kune Do Federasyonu Bas Hakemi Abdulvahit Alagöz, "Selahattin Bey’in Avrupa Jeet Kune Do Federasyonu Baskani olmasi, bir Türk insaninin böyle bir göreve gelmesi bizim için büyük bir gurur." dedi.

Dünya üzerindeki çalismalarini hizlandirdiklarini söyleyen Alagöz, “Uluslararasi Jeet Kune Do Federasyonu olarak Avrupa’daki yapilanmalarimizi ve çalismalarimizi hizlandirdik. Avrupa’daki çalismalarimizin da öncülügünü ve liderligini yapmak üzere is adami, sevdigimiz dostumuz Selahattin Dulkadir Bey görevlendirilmis oldu. Selahattin Bey’le öncelikli planimiz, Avrupa’daki ulusal bazda icra edilen faaliyetleri kita bazinda bir araya getirip, Avrupa Sampiyonasi’ni ve Avrupa kita birligini organize etmek. Ilk planda da Türkiye’de bir organizasyon planimiz var. Insallah resmi prosedürler hizli bir sekilde tamamlanirsa yilin ilk 6 ayinda organizasyonlari en üst seviyede, en görkemli sekilde ve en kaliteli altyapiyla icra edecegiz. Gerek Türkiye olarak gerek ekip olarak Selahattin Bey’le birlikte bu isi dünyanin gipta edecegi üst seviyede icra edecegimizden de kimsenin süphesi olmasin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA