Okullar Arasi Genç Erkekler-Kizlar Hentbol Turnuvasi'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Okullar Arasi Genç Erkekler-Kizlar Hentbol Turnuvasi’nin il birincileri belli oldu.

Beden ve ruh sagligini artiran, esnekligi ve dayanakligi gelistiren, hareket halindeyken düsünmeyi ögreten gençlerin is birligi içinde olmalarini saglayan takim oyunu hentbolda takimlar il birincisi olmak için centilmenlik içinde ter döktü. Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen final maçlarinda tüm stratejilerini ortaya koyan takimlarda sampiyonlar belli oldu.

2022-2023 Yili Okul Sporlari Okullar Arasi Genç Erkekler-Kizlar Hentbol Turnuvasi’nda kizlar kategorisinde birinci Incirliova Spor Lisesi, ikinci Nazilli 50. Yil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Sehit Polis Nedip Cengiz Eker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi olurken, erkekler kategorisinde de birinci Incirliova Spor Lisesi, ikinci Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve dördüncü Nazilli Menderes Anadolu Lisesi oldu. Okullar Arasi Genç Erkekler-Kizlar Hentbol Turnuvasi sonunda düzenlenen ödül töreni ile takimlara kupa ve madalyalari verildi.

Sampiyon takimlar Aydin ilinin ev sahipliginde Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli Nazilli Spor Salonu ve Kuyucak Spor Salonu’nda 5-8 Ocak tarihleri arasinda gerçeklestirilecek bölgesel grup maçlarinda Aydin’i temsil etmeye hak kazanirken, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü final maçini Il Müdürlügü’ne bagli olan sosyal medya hesaplarindan canli yayinlayarak tüm sporseverlere izleme imkani sundu.

Kaynak: İHA