Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Dogru Isler Yapan Bir Eyüpspor Vardi'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, 0-0 berabere kaldiklari Boluspor müsabakasi ile ilgili “Dogru isler yapan bir Eyüpspor vardi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 18. Haftasinda Eyüpspor, sahasinda karsilastigi Boluspor ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Zor bir maç beklediklerini söyleyen Ibrahim Üzülmez, “Ligin en az gol yiyen takimlarindan biriydi. Bloklar arasi mesafeyi kapatan takimdi. 90 dakikada defansif anlamda görev yapan Boluspor vardi. Oyuncularimin özellikle ikinci yari gayretinden dolayi tesekkür ederim. 9 maç üst üste kazandiktan sonra 10.’yu da kazanmak isterdik. Gayretine sadece futbolun meyvesi olan golün olmamasi bizim adimiza üzücü. Kenardan geldik, dönen toplari kazandik. Ikinci yari oyuncular görevlerini yerine getirmeye çalistilar. Karsimizda defansif olarak diri takim vardi. Rakibe son dakikada bir gol pozisyonu verdik. Lig uzun maraton puan kayiplari olacak. Dogru yoldayiz. Oyuncularimla o sinerjiyi yakaladik. Zirveler kolay degildir. Oyuncularimiz sorumluluklarini yerine getirdi, dogru isler yapmaya çalisan Eyüpspor takimi vardi. Oyun içinde hatalar var kendi içimizde konusacagiz ama bizim için bundan sonra bu mücadele devam ettigi sürece insallah istedigi hedeflere ulastirmak için gayret gösterecegiz” seklinde konustu.

Ibrahim Üzülmez, Ziraat Türkiye Kupasi’nda oynayacaklari Alanyaspor maçindan sonra baskan ile transfer görüsmesi yapacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA