Manavgat Belediyespor'da Hedef 7'De 7 Yapmak

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, son 6 karsilasmasini kazanarak ligde 4. siraya kadar yükseldi.

11 maçta 24 gol atan ve grubun en çok gol atan takimi olan Manavgat Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde oynayacagi Meram Karakartallar karsilasmasini da kazanarak zirve yarisini sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden ve yaptigi transferlerle sezona sampiyonluk parolasiyla giren Manavgat Belediyespor, Kemer Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galibiyet ve 3 puan ile basladigi 2022-2023 sezonunda, ilk 5 haftada oynadigi karsilasmalarda hayal kirikligi olusturdu. Sezonun ilk 5 haftasinda hükmen galibiyet disinda 3 puan alamayan ve bu süreçte 2 beraberlik 2 yenilgi ile ligin dibine demir atan Manavgat Belediyespor 6. haftada deplasmanda oynadigi Sarayönü karsilasmasinda galibiyetle tanisti. Sarayönü Belediyespor’u 1-0 maglup eden Manavgat Belediyespor sirasiyla; Keçiborlu’yu 3-1, Sandikli’yi 2-0, Korkuteli’ni 4-0, Çumra Belediyespor’u 4-0, son olarakta Eskisehir Yunus Emre’yi deplasmanda 4-1 maglup etti.

Son 6 maçta 18 puan toplayan Manavgat Belediyespor 27 puanli Anadolu Üniversitesi, 25 puanli Kumluca Belediyesi ve 24 puanli Belediye Bolvadin Termalspor’un ardindan 23 puanla 4. siraya yükseldi.

Manavgat Belediyespor, 18 Aralik Pazar günü saat 14.00’da Manavgat Atatürk Stadinda oynayacagi Meram Karakartallar karsilasmasini da kazanarak galibiyet serisini 7 maça çikarmayi hedefliyor.

Kaynak: İHA