Bülent Baser'e Zor Görev

Türk boks kulübü EC BOXING’in dünya sampiyonu olmasina kesin gözüyle bakilan boksörü Viktor Faust, cumartesi gecesi dünya sampiyonu Firat Arslan’in düzenleyecegi boks galasinda ringe çikacak. Daha önce Dubai’de dövüsmesi planlanan Viktor Faust’un son anda yapilan degisiklikle maçi Almanya’nin Göppingen kentine alindi.



Bülent Baser: “Bundan sonra zirvedekileri dövecegiz”

Sporcunun antrenörü Bülent Baser, cumartesi gecesi zorlu bir karsilasmaya çikacaklarini vurgulayarak, “Yeni rakibimiz Amerikali Franklin Lawrence. Tehlikeli bir boksör olan rakip son maçini eski dünya sampiyonu Andy Ruis’e karsi gerçeklestirmis. Bugüne kadar 21 maç kazanmis olan rakip, üç yenilgi almis tecrubeli bir dövüsçü. Biz de taktiklerimizi buna göre gelistirdik. Sporcuma olan güvenim tamdir. Ilerleyen dönemlerde dünya sampiyonlarina kafa tutmaya hazirlaniyoruz bu yüzden rakibimiz her ne kadar güçlü olsa da ezip geçmek için elimizden geleni yapacagiz” seklinde konustu.



Erol Ceylan: “Dünyanin dört bir yaninda ringlerdeyiz”

EC BOXING Yönetim Kurulu Baskani Erol Ceylan, “Cuma günü de agir siklet boksörümüz Michael Wallisch Kanada’da yenilgisiz Rus boksör Arslanbek Makmudov’a karsi WBC kemer maçina çikiyor. Geçtigimiz hafta da yine esik dünya sampiyonumuz Igor Michalkin, Rusya’da çiktigi ringde güçlü rakibi Dilmurod Satybaldiev’i yenmisti. Dünya ringlerinde büyük basarilara imza atmaya devam ediyoruz. Ilk hedefimiz Viktor Faust’u dünya devlerini devirirken görmektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA