Serbest Güres Turnuvasina Düzce Damgasi

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporculari Kocaeli’nde düzenlenen Hasan Gemici Serbest Güres Turnuvasindan 3 madalya ile döndü. 48 kilogram da Göktug Akbal sampiyon oldugu turnuvada Onur Gezer ikinci olurken, 41 kilogramda ise Ensar Demirbayrakli bronz madalyanin sahibi oldu.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, bünyesinde bulunan sporcular ile katildigi turnuvalarda basari elde etmeyi sürdürüyor. Akademinin güres sporculari Kocaeli’de katildiklari Hasan Gemici Serbest Güres turnuvasina damga vurdu. Düzce Belediyesi, sporun ve sporcunun sehri olma yolunda önemli adimlar atarken, spor akademisi bünyesinde birbirinden farkli branslarda elde edilen basarili sonuçlarla ‘Spor Sehri Düzce’nin öncülügünü yapiyor.

Spor Akademisi bünyesinde çalismalarini sürdüren güres sporculari, sporcularin gelisimi açisindan önemli bir turnuva olarak görülen ve 17 ilden 350 sporcunun yaristigi Kocaeli Hasan Gemici Serbest Güres Turnuvasina 11 sporcu ve 2 antrenör ile katilim sagladi.

Müsabakalar sonunda 48 kg da mindere çikan Göktug Akbal 1. olurken, Onur Gezer 2., 41 kg da ise Ensar Demirbayrakli 3. olarak büyük bir basari sergilediler.

Kaynak: İHA