Kocasinan Masa Tenisi Takimlari Zirvede

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi oyunculari, Yildizlar D Grubu Müsabakalarinda bayan ve erkek takimi birinci oldu. Ferdi yarismalarinda ise Elif Duman birinci olurken, Melike Aksu ikincilik derecesi elde etti. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takimi, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi.

Düzenlenen Yildizlar D Grubu Müsabakalarinin Bölge karsilasmalari, 10-12 Aralik tarihleri arasinda Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Salonu’nda oynandi. Rakipleri karsisinda üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Erkek ve Bayan Takimi bölge sampiyonu olurken, ferdi yarismalarinda ise Elif Duman birinci, Melike Aksu ise ikincilik derecesi elde etti. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takimi, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmaya hak kazandi. Branslarinda büyük bir basariya imza atan sporcular, desteklerinden dolayi Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Genç yeteneklerinin yetismelerinde büyük emekleri olan Milli Takim Antrenörü Halil Adak ile Kemal Balim ise sporun ve sporcunun dostu Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA