Isparta 32 Spor'un Efsanesinin Kramponlari Bagislandi

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da ahde vefa örnegi sergilendi. Efsane futbolcusu Ugur Sagtürk’ün kramponlari ailesi tarafindan bagislandi.

Ispartaspor müzesinde düzenlenen toplantiya Sagtürk’ün akrabalari Makina Mühendisleri Odasi Isparta Il Temsilcisi Burak Büyükasici, Eski Isparta Il Hakem Kurulu Baskani Ahmet Büyüsasici, Tülin Büyükasici ve Antrenör Mustafa Özsavlu, Ispartaspor Yöneticisi Burak Akpinar da törene yakinlari olarak katildi.

Ayrica Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yilmaz, kaptanlar Musa Nizam, Burhan Eser ve Abdullah Topkara da basin toplantisini katilarak efsane futbolcu Sagtürk’ü andilar.

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yilmaz ise rahmetli efsane futbolcu Ugur Sagtürk’ü anarak ailesine bu jestlerinden dolayi tesekkür etti.

1948 Isparta Dogumlu Ugur Sagtürk, yillarca yesil-pembe renkler için ter döktü. Futbolcu ve antrenör olan Sagtürk, 7 Mayis 2000 yilinda kansere yenik düsmüstü. Sagtürk’ün kramponlari ise Isparta 32 Spor FK müzesine ailesi tarafindan bagislandi.

Gazeteci Sedat Cican ise Ispartaspor’un efsane futbolcusu Ugur Sagtürk’ü rahmetle anarak, “Ispartaspor’un 21-0 yendigi Istanbul Yesildirek maçinda Ugur Sagtürk 4 gol atmisti. Efsaneler unutulmaz, mekani cennet olsun” dedi.

Kaynak: İHA