Hazirlik Maçi Açiklamasi Galatasaray Açiklamasi 1 - Lazio Açiklamasi 2

Dünya Kupasi nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada çalismalarini Antalya’da sürdüren Galatasaray, Lazio ile yaptigi hazirlik maçinda rakibine 2-1 maglup oldu.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupasi nedeniyle liglere verilen arada kulüpler hazirliklarini sürdürüyor. Antalya’da kamp çalismalarina devam eden Galatasaray, hazirlik maçinda Italyan temsilcisi Lazio ile karsilasti.

Teknik Direktör Okan Buruk mücadeleye, Okan Kocuk, Sacha Boey, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakci, Patrick van Aanholt, Midtsjö, Metehan Baltaci, Yusuf Demir, Juan Mata, Kerem Aktürkoglu, Baris Alper Yilmaz 11’i ile basladi.

Sari-kirmizililar 4. dakikada Baris Alper Yilmaz’in golüyle 1-0 öne geçti. Italyan ekibi bu gole 11. dakikada Felipe Anderson ile karsilik verirken, ilk yari da 1-1’lik esitlikle tamamlandi. Lazio, maçin 2. yarisina da golle basladi; Luis Alberto 46. dakikada takimini ilk kez öne geçirdi. Karsilasmada baska gol olmazken, Italyan temsilcisi sahadan 2-1 galip ayrildi.

Galatasaray’da ikinci yari genç oyuncular, Efe Akman, Caner Dogan, Beknaz Almazbekov, Baran Demiroglu, Emirhan Kayar, Ali Yesilyurt, Ali Turap Bülbül de süre alan isimler oldu.

Kaynak: İHA