Gençlerbirligi'nde Taraftar Ile Sponsor Anlasmazligi

Gençlerbirligi taraftarlari kulübün isim sponsoru almasina tesis önünde tepki gösterdi.

Gençlerbirligi taraftarlari kulübün isim sponsoru almasina Ilhan Cavcav Tesisleri önünde tepki gösterdi. Yönetimi alkislarla ve isliklarla protesto eden taraftarlar yönetimi istifaya çagirdi. Yöneticilerden Mehmet Soylu tesis önüne gelerek taraftarlari dinledi. Taraftar gruplari adina konusan Avukat Erkan Çiftçi, “Biz 2012’de seninle beraber mücadele ettik kulübün önüne baska bir isim gelmesin, ismi satilmasin diye. Dedikodular üzerine ögreniyoruz. Seffaf yönetim sözü verdiniz bu sözü tutmuyorsunuz. Bizim talebimiz kulübün isminin önüne bir isim almayin. Seffaf olmadiniz seffaf olun” ifadelerini kullandi.

Taraftarlari dinleyen ve cevap veren Soylu ise, “Içinde bulundugumuz durumu anlatmaya gerek yok hepiniz biliyorsunuz. 11 tane dosyamiz var. bu dosyalardan resmi olarak 9 tanesi bitti. Kalan 2 dosyayi bitirmezsek 23’ünde -3 puan geliyor ve 2 dönem transfer yasagi aliyoruz. Önümüzdeki sezonda -6 puan ile basliyoruz. Iki yabanci bir yerli firma ile konusuldu ama yabancilar yanasmadi. Natura firmasina da net rakami bilmiyorum ama 11 milyon olarak biliyorum 1.5 yilligina denildi. Bugün itibariyla borçlar sifirlaniyor” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan taraftarlar mesaleler yakarak sloganlar atti. Mevcut yönetimi alkis ve isliklarla protesto eden grup bir süre sonra olaysiz sekilde dagildi.

Kaynak: İHA