Denizli, Kriket Türkiye Sampiyonasina Ev Sahipligi Yapiyor

Kadinlar Kriket Açik Alan Türkiye Sampiyonasi 14-18 Aralik 2022 tarihleri arasinda Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Sampiyonaya 9 takimdan 157 sporcuyu bulusturacak organizasyon için hazirliklar devam ediyor.



Son yillarda gittikçe daha popüler hale gelen Türkiye’de hayran kitleleri olusturan kriket sporunda önemli bir organizasyon Denizli’de gerçeklestirilecek. Kadinlar Kriket Açik Alan Türkiye Sampiyonasi, 14 ile 18 Aralik 2022 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Kadinlar U19 ve Büyükler Kriket Açik Alan Türkiye Sampiyonasi Semikler ve Akköy Futbol Sahalarinda gerçeklesecek.

8 Ilden 157 sporcu yarismaya katilacak

Türkiye Gelismekte Olan Spor Branslari Federasyonu koordinesinde Denizli Gençlik Spor Il Müdürlügü organizasyonunda gerçeklesecek sampiyona ile ilgili hazirliklar devam ediyor. Semikler ve Akköy Futbol Sahalarinda oynanacak maçlara 8 ayri ilden 9 takim 157 sporcu katilacak.

“Önemli bir organizasyona daha haziriz”

Üst üste birçok sportif organizasyona ev sahipligi yapan Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde Kriket Türkiye Sampiyonasi için hummali bir hazirlik var. Çalismalari yakindan takip eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli’de tesis altyapisi ve tecrübeli kadrolari ile Kriket Türkiye Sampiyonasina ev sahipligi yapmaya hazir olduklarini kaydederek, yarismalara katilacak tüm sporcu, antrenör ve kulüplere basarilar diledi.

Kaynak: İHA