Bilecikli Sporcular Sampiyonadan Eli Bos Dönmedi

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Sampiyonasi’na katilan Bilecikli sporcular birçok madalya kazandi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca düzenlenen Türkiye Atletizm Sampiyonasi, Antalya’da gerçeklestirildi.

Üç gün süren sampiyonada Bilecikli sporcular madalya için yaristi. ’Mental’ kategoride piste çikan Bilecikli sporcu Selin Uysal 100 metre yarislarinda bronz madalya ederek, Türkiye üçüncüsü oldu. Yarismada bir diger Bilecikli sporcu Yagmur Isbilen ise 800 metrede yarisirken, gümüs madalya elde ederek Türkiye ikincisi oldu.

Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, basarili sporcular Selin Uysal ve Yagmur Isbilen ile antrenör Muhammed Köse’yi tebrik ederek bir sonraki turnuva için basarilar diledi. Özdemir, "Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan sporun her kesimine yayilmasi amaciyla baslatilan alt yapi odakli çalismalar sonucu bir basarida özel sporcular atletizm bransindan geldi. Bilecik’te her özel sporcunun yapabilecegi bir spor dali oldugu felsefesiyle yürütülen ve özel sporcularin spor yoluyla toplum içindeki sosyallesmesini hedefleyen çalismalarin ardindan Bilecikli sporcular katildiklari ulusal turnuvadan madalya ile döndü. Hepsini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA