Avrupa Kupasi'nda Hedef Final

Kadin hentbol takimi oyunculari ile bir araya gelen Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, takima güvendigini ve Avrupa Kupalari’nda finale çikacaklarina inandigini kaydetti.

Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, Konyaalti Belediyesi Spor Kulübü Kadin Hentbol takimi oyunculari ile bir araya geldi. Oyuncularin genel durumu hakkinda bilgi alan Esen, takimin Avrupa Kupalari’ndaki performansindan memnun oldugunu ifade etti.

Geçtigimiz hafta Ukrayna ekibi HC Galychanka ile oynan maçta oyuncularinin çok iyi oynadigini dile getiren Esen, “Avrupa’daki ilk üç tur için sizlere tesekkür ediyorum. Bize büyük bir gurur yasattiniz. Çok mutlu olduk. Özellikle Ukrayna maçinda hepiniz çok iyiydiniz, ben bir oyuncumuzu ayirarak ona ayri bir tesekkür edecegim. Kalecimiz Sevilay, o gün çok iyiydi. Tabii ki o gün takim olarak çok iyi oynadiniz” dedi.



“Takimin potansiyeli yüksek”

Konyaalti Belediyesi Spor Kulübü Kadin Hentbol takimi olarak üç yil içinde iyi bir noktaya geldiklerini ifade eden Esen, Avrupa’da final heyecani yasayacak potansiyele sahip olduklarini söyledi.

Bundan sonraki turda oynayacaklari bir maçi Avrupa’da olacagirii belirten Esen, “Büyük ihtimalle bundan sonraki turda bir maç evimizde olmayacak. Deplasmana gidecegiz. Böylece Avrupa’da deplasman maçi heyecanini ilk kez yasayacaksiniz. Insallah iyi bir takim çikar. Basarili olacaginiza inaniyorum. Tabii diger takimlari da görmek lazim. Içimden hep, sanki final oynayacaksiniz gibi geliyor. Bunu bir sey bilerek söylemiyorum ama öyle hissediyorum. Bunu yapacak potansiyeldesiniz” diye konustu.



“Baskent’te galibiyet arayacak”

Süper Lig’de Ankara ekibi Yenimahalle Belediyesi SK ile 15 Aralik Persembe günü saat 15.00’te oynayacagi maçin hazirliklarini tamamlayan Mavi Kelebekler’e basarilar dileyen Baskan Esen, ligde deplasman galibiyetlerinin önemli oldugunu kaydetti.

Genel olarak takimin bu seneki performansindan memnun oldugunu ifade eden Esen, “Avrupa maçlarini çikartirsak 8 tane lig maçi birlikte oynadiniz. Avrupa dahil tüm maçlari topladigimizda hemen hemen 12-13 maç oynadiniz. Bir aradasiniz. Artik birbirinizi tanidiniz. Takimin iki sene önce yasadigi sikintilar çok sükür bu sene yok. Yeni transferler ile kadromuz güçlenince bugün bu noktaya geldik. Hem ligde hem de Avrupa’da basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA