Ahmet Sagat Açiklamasi 'Samsunspor'a Sampiyon Olmak Için Geldim'

Samsunspor’un golcü oyuncusu Ahmet Sagat, Samsunspor’a sampiyon olmak için geldigini ve Süper Lig’e çikmak için elinden gelen her seyi yapacagini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Samsunspor, hafta sonu Bodrumspor ile oynayacagi maç öncesinde çalismalarini Teknik Direktör Hüseyin Eroglu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürdü. Kirmizi-beyazlilarin golcü oyuncusu Ahmet Sagat, antrenman sonrasinda basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Takim olarak her maçi kazanmayi hedeflediklerinin altini çizen Ahmet Sagat, “Her maçi kazanmak için oynuyoruz. Son maçta 3 puan alamadigimiz için üzgünüz. Kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin. Iyi ve kötü yaptiklarimizi analiz ettik. Kisa bir zamanda 3 maç oynayacagiz. Bu maçlara odaklanacagiz ve her maçi kazanmak istiyoruz. Kaybetmeyince ister istemez yukariya tirmaniyorsun. Biz kaybetmeme serisi yakaladik. Sanirim 9 maç oldu. Bunu da sürdürmek istiyoruz. Her maçi kazanmak için oynuyoruz bu bizim hedefimiz” dedi.



“Samsunspor’a sampiyon olmak için geldim”

Sampiyon olmak için Samsunspor’a geldigini dile getiren Ahmet Sagat, “Çift forvet oynuyoruz. Tek benimle alakali degil, sanirim sistem degisikliginden sonra dolayisiyla sonuçlari da aldik. Bu bize su an uygun geliyor. Yarin farkli bir sistem de olabilir. Hiç sikinti yok. Hocamiz bize ne gösteriyorsa bunu elimizden geldigince uygulamaya çalisiyoruz. Hazirliklar çok iyi gidiyor. Siki bir çalismamiz var. Herkes çok motive. Özellikle, son maçtan sonra kazanmak istiyoruz. O yüzden takim arkadaslarimizla sürekli, konusma halindeyiz. Hepimiz bu durumun bilincindeyiz ve sadece galibiyeti düsünüyoruz. Her futbolcu gibi ben de her maçta gol atmak istiyorum. Benim de hedefim bu. Tüm sehrin, takimin hedefi zaten sampiyon olmak. Onun için buradayiz. Onun için buraya geldim. Bunu zaten herkes biliyor. Taraftarimizla bir bütünlük saglarsak, bu hedefimize ulasacagiz” diye konustu.



“Atabildigim kadar gol atmak istiyorum”

Takima katki yaptikça mutlu oldugunu ifade eden Sagat, “Hedefi olan biri her zaman daha çogunu ister. Istatistik olarak, süreye göre iyi bir istatistik yakaladim. Gol ve asist orani olarak. Ama ben her zaman daha çogunu hedefliyorum. Atabildigim kadar gol ve asist yapmak istiyorum. Bunlarin sonucunda da 3 puan olmasi lazim. O yüzden takima ne kadar çok katki yapabilirsem, o kadar da mutlu olurum” seklinde konustu.

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig’in normal sezonunu gol krali olarak tamamlayan Ahmet Sagat, bu sezon Samsunspor formasiyla çiktigi 15 maçta 7 gol, 3 asistlik performansi ile takimina katki sagladi.

Kaynak: İHA