Ahmet Avni Atayol Açiklamasi 'Arda Bizim Çocugumuz'

Altay Basin Sözcüsü ve Baskan Yardimcisi Ahmet Avni Atayol, Arda Gezer’in kadro disi birakilmasina dair sosyal medya hesabindan bir açiklama yaparak, “Kendisiyle sözlesme uzatma görüsmeleri sirasinda menajer baglantili ufak bir pürüz yasandi” dedi.

Altay formasi giyen Arda Gezer, geçtigimiz hafta oynanan Denizlispor müsabakasinin kadrosuna alinmamisti. Bunun sebebi ise oyuncunun menajeri ve kulüp arasinda anlasmazliklarin oldugu ortaya çikti. Durum hakkinda Altay Basin Sözcüsü ve Baskan Yardimcisi Ahmet Avni Atayol, sosyal medya hesabindan su açiklamayi yapti:

“Genç oyuncumuz Arda Gezer’in kadro disi birakildigi haberlerine iliskin olarak; kendisiyle sözlesme uzatma görüsmeleri sirasinda menajer baglantili ufak bir pürüz yasandi. O nedenle Denizlispor maçi kadrosuna alinmadi, ancak antrenmanlara devam ediyor. Gençlikte küçük hatalar olur, ama Arda bizim çocugumuz. Bu pürüz en kisa sürede çözülüp ’Umut’ sezonumuzda kendisine düsen katkiyi katki vermeye edecektir. Kadromuzdaki her bir çocugumuz, her bir oyuncumuz bizim için çok degerlidir. Hepsine sahip çikalim.”

Kaynak: İHA