Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Hedefledigimiz, Arzuladigimiz Bir Oyunu Oynadik'

Spor Toto 1. Lig’in 17. hafta maçinda, deplasmanda Altinordu’yu 2-0 yenen Bodrumspor’un Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, karsilasmada hedefledikleri oyunu ortaya koyduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. hafta maçinda, Izmir ekibi Altinordu’yu, ilk yarida buldugu gollerle deplasmanda 2-0 maglup eden Bodrumspor’da Teknik Direktör Ismet Tasdemir, maç sonu degerlendirmelerde bulundu. Hedefledikleri, arzu ettikleri bir oyunu oynadiklarini söyleyen Tasdemir, 3 puani aldiklari için mutlu olduklarini söyledi.



Maç sonrasi yapilan basin toplantisinda konusan Ismet Tasdemir, "Maçtan önce, hafta boyunca çalistigimiz seyleri sahada gördügümüzü düsünüyorum. Özellikle rakibimizin son 6 haftada puan alamamasini, bir buhran içerisinde olmasini degerlendirmeye çalistik. Ama reaksiyon vereceklerini de biliyorduk. Maça çok iyi basladik. Baskili basladik ve bu baski sonucu iki gol bulduk. Daha sonra yagmurun da bastirmasiyla biraz daha dengeli bir oyun oldu. Iki tane net pozisyon verdigimizi hatirliyorum ancak degerlendirilemedi. Ikinci yari daha da farka gidebilirdik. Özellikle Koray oyuna girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçti. Hedefledigimiz, arzuladigimiz bir oyunu oynadik. Neticede 3 puani aldik; bizim için de çok kritik bir 3 puandi. 3 puan alip dönecegimiz için çok mutluyum. Oyuncu arkadaslarimin ayagina, yüregine saglik" dedi.

Kaynak: İHA