Edirne'de Amatör Ligde Ortalik Savas Alanina Döndü

Edirne’de amatör ligde oynanan futbol müsabakasinin bitis düdügüyle savas alanina döndü. Tekme ve yumruklarin havada uçustugu kavgayi ayirmak isteyen polis ekiplerine mukavemet gösteren 6 taraftar gözaltina alindi.



Edinilen bilgiye göre, Edirne’de amatör lig karsilasmasinda Kesanspor ile Kirishanespor karsi karsiya geldi. 90 dakika Kesanspor ’un 4-0’lik galibiyeti ile sona ererken maçin bitis düdügü ile iki takimin ve yan tarafta oynanan Yildirimspor takim taraftarlarinin arasinda tartisma çikti. Karsilasmanin bitmesiyle taraftarlarin birbirine girmesiyle ortalik karisti. Tekme ve yumruklarin havada uçustugu kavgayi polis ekipleri ayirdi. Ayrica kavgayi ayirmak isteyen polis ekiplerine mukavemet gösteren 6 süpheli ise gözaltina alindi.

Iki takimin oyunculari güvenlik önlemleri çerçevesinde stattan çikarildi. Daha sonra yaralanan 1 taraftar ise polis ve saglik ekiplerinin yardimiyla hastaneye kaldirildi. Saraçhane Stadi’na gelen bazi taraftarlarin üzerlerinde satir, biçak ve alkol siseleri elle geçirildi.

Hastanede saglik kontrolünden geçirilen süphelilerin emniyetteki islemleri sürüyor.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Kaynak: İHA