Taksim'de Yari Finale Çikan Fas Taraftarlari Çilginca Eglendi

Dünya Kupasi’nda Portekiz’i 1-0’lik skorla yenen Fas, yari finale yükseldi. Maçin bitis düdügüyle birlikte Fas taraftarlari Taksim’de çilginca eglendi.



Dünya Kupasi çeyrek final maçinda Ronaldo’lu Portekiz’i 1-0’lik skorla yenen Fas Milli Takimi tarihinde ilk kez yari finale yükseldi. Maçin bitis düdügüyle Taksim ve Istiklal Caddesi’ne çikan taraftarlar coskuyla eglendi. Fas bayraklari ve atkilariyla eglenen taraftarlar, Ronaldo tezahüratlari yaparak galibiyeti kutladi. Çevik kuvvet ekipleri Taksim ve Istiklal Caddesi’nde toplanan taraftarlari Talimhane Caddesi’ne yönlendirdi. Taraftarlar burada toplanarak dakikalarca eglendi.

“Ilk defa Dünya Kupasi tarihinde yari finale kaldik”

Galibiyeti kutlayan Fas taraftari Sabrina, “Insallah Dünya Kupasi’ni kazanacagiz, hayalimiz. Ilk defa Dünya Kupasi tarihinde yari finale kaldik. Bu galibiyet bizim için Dünya Kupasi’ni almak kadar degerli. Buraya kadar geldik hedefimiz Dünya Kupasi’ni almak istiyoruz” diye konustu.



“Biz tüm Müslümanlar için kazandik”

Diger bir Fas taraftari Zakaria ise, “Sadece bir sey söylemek istiyorum. Biz Fas için kazanmadik. Araplar için Afrikalilar için tüm Müslümanlar için kazandik. Insallah finale kadar gidecegiz ve kazanacagiz insallah” dedi.

Kaynak: İHA