Sakir Özkayimoglu Açiklamasi 'Ihtiyacimiz Olan 3 Puani Kazandik'

Manisa FK’yi 1-0 maglup eden Göztepe’nin teknik sorumlusu Sakir Özkayimoglu, ihtiyaçlari olan 3 puani kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasinda Manisa FK’yi konuk eden Göztepe, rakibini 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Sorumlusu Sakir Özkayimoglu galibiyet için mutlu olduklarini söyledi.



Oyuncularinin çok iyi mücadele ettigini ifade eden Özkayimoglu, “Izmir’e verilen cezanin ardindan böyle bir galibiyete siddetle ihtiyacimiz vardi. Geçen hafta Adana’da kazanamadik. Manisa FK çok komplike bir takim, çok dogru isler yapiyorlar. Levent hocanin hamlelerine karsilik vermeye çalistik. Biz merkezi kapattigimiz için oyunu kanatlara yönlendirdiler. Biz de oraya gerekli tedbiri aldik. 1-0 biten maçta 51. dakikada bos kaleye golü atsak 2-0’la çok rahatlayacaktik” dedi.

Maçtan galibiyetle ayrildiklarini ancak taraftari yanlarinda olmadigi için buruk olduklarini belirten Özkayimoglu, “Onlari hissettik. Onlarin yoklugu bizim için negatif bir durum. Ihtiyacimiz olan 3 puani kazandik. Sanli Göztepe taraftarina tesekkür ediyoruz. Zor günlerden geçtik” diye konustu.

Kaynak: İHA