Lincoln Henrique Açiklamasi 'Kazanmak Her Zaman Güzeldir'

Hazirlik kamplarinin çok iyi geçtigini belirten Fenerbahçeli Lincoln Henrique, “Oynadigimiz hazirlik maçlarini da kazandik. Kazanmak her zaman güzeldir. Özgüven veriyor” dedi.

Dünya Kupasi arasinda Antalya’da hazirlik kampi yapan Fenerbahçe’de Lincoln Henrique maç sonu basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Kampin çok iyi geçtigini ve bunun kendileri için önemli oldugunu belirten Henrique, “Hatalarimizi görmemizi, en iyi ve en kötü noktalarimizi en iyi sekilde analiz edebilmemiz açisindan burada yaptigimiz hazirlik maçlari çok önemliydi. Burada oynadigimiz hazirlik maçlarini da kazandik. Kazanmak her zaman güzeldir. Özgüven veriyor. Ligin baslamasina da çok bir süre kalmadi. Bizim için önemli bir kampti” dedi.

Bir gazetecinin farkli pozisyonlarda görev aldigina iliskin sorusunu yanitlayan Lincoln Henrique, “Bugün futbolda çok yönlü olmaniz gerekiyor çünkü futbol çok yönlü bir oyun. Biren fazla pozisyonda gerektigi zaman 2-3’ten fazla pozisyonda oynayabilmeniz gerekiyor. Bende de bu var. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayim hocamin benden istediklerini iyi bir sekilde anliyorum. Takimda bir tek ben degil, pek çok oyuncu çok yönlü oynayabiliyor. Bunun sonucunda kazanan Fenerbahçe oluyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA