Levent Eris Açiklamasi 'Her Iki Taraf Da Kazanmayi Hak Etmedi Ama Önemli Olan Sonuç'

Göztepe’ye 1-0 maglup olan Manisa FK’nin teknik direktörü Levent Eris, Izmir’den maglup ayrildiklari için üzgün olduklarini ifade ederek, “Her iki taraf da kazanmayi hak etmedi ama önemli olan sonuç” seklinde konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasinda Göztepe’ye konuk olan Manisa FK, rakibine 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eris, ilk devresi ve ikinci devresi farkli bir maç oynadiklarini ifade ederek, “Ilk yari istedigimiz formati sahaya yansitamadik. Ikinci devre birkaç hamle yaparak istedigimiz seviyeyi yakaladik. Kenar ortalardan çok gerçeklestirdigimiz ataklar vardi. Bu ataklari sonuçlandiramadik” dedi.

Ligin devre arasina kadar maglubiyet almadan ilerlemeyi düsündüklerini ifade eden Eris, “Bu maglubiyet bizi üzdü. Kalan maçlari kazanarak devreyi tamamlamak istiyoruz. Maglubiyet üzücü ama çikaracagimiz dersler var. Daha çok çalisip daha çok mücadele edecegiz. Her iki taraf da kazanmayi hak etmedi ama önemli olan sonuç” diye konustu.

Kaynak: İHA