Eyüp Arin Açiklamasi 'Keçiörengücü Skoru Bulduktan Sonra Oyunu Sogutmasini Bildi'

Ankara Keçiörengücü maglubiyeti ardindan konusan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arin, "Keçiörengücü skoru bulduktan sonra hem oyunu sogutmasini bildi hem de oyunda topu tutmasini bildi" dedi.

Spor Toto 1. Ligin 17. haftasinda konuk oldugu Ankara Keçiörengücü’ne 1-0 maglup olan Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arin, maç sonu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Ligde bulunduklari konumdan daha iyi bir konuma gelmek için çalistiklarini ifade eden Arin, "Rakibimiz Keçiörengücü gerçekten bu ligin istikrarli ve teknik heyetiyle de iyi giden bir ekibi. Biz de bulundugumuz durumdan daha iyi bir duruma gelebilmek için maça çiktik. Maçta esnasindan ilk yariyi bitene kadarki durumumuz bizim bugünkü durumumuzdan kurtulacagimizi gösteriyordu. Pozisyon zenginligimiz, üretkenligimizi degerlendiremememiz disindaki her sey olumluydu" diye konustu.

Ikinci yariya rakibin iyi oyuncularini durdurabilmek için biraz kontrollü basladiklarini belirten Eyüp Arin, "Bizim hastaligimiz haline gelen, bir duran toptan yedigimiz golle geriye düstük. Daha sonra oyuncu degisiklikleriyle biraz daha risk alarak oynamaya çalistik. Fakat Keçiörengücü skoru bulduktan sonra hem oyunu sogutmasini bildi hem de oyunda topu tutmasini bildi. Skoru korumayi çok iyi becerdi. Aldigimiz risklerle rakibe genis alanlar biraktik. Rakibimiz de bu sayede pozisyonlar üretti fakat onlar da bunu degerlendiremedi" seklinde konustu.

Eyüp Arin, konusmasinin ardindan Keçiörengücü’ne ligin kalan maçlarinda basarilar diledi.

Kaynak: İHA