Viyana'da Tansiyon Zirveye Tirmandi

Cumartesi gecesi Viyana’da yer yerinden oynayacak. Karsilasmanin biletleri kapis kapis satildi. Avrupa’nin dev dövüs kulüpleri arasinda yer alan Türk kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Avusturya’nin en büyük dövüs sporlari organizasyonu Vendetta Organizasyon CEO’su Bülent Saglam tarafindan gerçeklestirilen gala büyük ilgi çekti.

Organizatör Bülent Saglam, “Türkiye ile Yunanistan ve Türkiye ile Israil arasindaki gerginlikten dolayi da bu dövüsler büyük dikkat çekti. Insanlar akin akin maça gelebilmek için haftalar öncesinden bilet rezarvasyonlarini yaptirdi, elimizde sinirli sayida maç giris bileti kaldi. Sporcularimiz Vahit Ipek ve Sado Uçar, dünyayla baglantilarini kesti. Tüm dikkatlerini bu karsilasmaya verdiler. Gece gündüz antrenman yapiyorlar ve bu karsilasmayi kazanarak ülkemizin yüzünü dünya arenasinda agartmak istiyorlar. Biz teknik heyeti de büyük bir heyecan basti ve Cumartesiyi iple çekiyoruz, bu heyecanli maçlara kalbimiz nasil dayanacak simdiden merak ediyorum” dedi.

Kulübün basin danismani Vedat Alyaz ise “Kickboks Dünya sampiyonumuz Vahit Ipek GBF Kitalar Arasi kemeri için Yunan dövüsçü Vaggelis Soumpakas ve Kafes Dövüsçümüz Sado Uçar ise Israilli Kiril Medvedovski’ye karsi Vendetta Dünya Sampiyonluk maçina çikacaklar” seklinde konustu.



"Yetenekli sporcularimiza destek olacagiz"

Türk sporcularin büyük yeteneklere sahip oduklarini vurgulayan Alyaz, "Türk gençlerinde dövüs sporlarina ilgi çok büyük oranda artti fakat onlari dünyaya açacak kurum sikintisi yasaniyor. Bu noktada biz devreye girdik ve Zirve isimli bir sirket kurduk. Bu sekilde dünyanin dört bir yanindaki yetenekli dövüsçülerimize destek olarak onlari dünyanin zirvesindeki maçlara çikarmayi palnliyoruz. Menajeri olmayan sporcular bize müracaatta bulunabilirler. Onlara dünyanin dört bir yaninda maçlar ayarlayarak, sponsor bulma konusunda da destek verip, dev platformlarda dövüsme sansi verecegiz. Ilerleyen günlerde internet sitemizi de faaliyete geçirerek, sosyal platformdan yardimci olacagiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA