Denizlili Dartçilar Sampiyonada Dereceleri Kaptirmadi

Son yillarda Dart sporunda yetistirdigi sporcularla dikkatleri üzerine toplayan Denizli Dart Kulüpleri, 2022-2023 Türkiye Kulüplerarasi Dart Sampiyonasinda da firtina gibi esti. 44 kulübün katildigi turnuvada kürsüye çikmaya hak kazanan sporcular, Denizli’nin Dart sporunda ki basarisini gözler önüne serdi.



26-27 Ekim tarihleri arasinda Ankara Atatürk Spor ve Sergi Sarayi Dart Salonunda düzenlenen Türkiye Kulüplerarasi Dart Sampiyonasi müsabakalari, kiyasiya mücadeleler sonunda tamamlandi. 44 Kulüp adina 264 sporcunun mücadelesi sonrasinda Denizli temsilcisi Tavas Belediyespor Kulübü ikinci olurken Pamukkale Belediyespor Kulübü üçüncü olarak kürsüde yer aldi.

Katildiklari her sampiyonadan madalyalarla dönen ve dart bransinda büyük basarilara imza atan kulüpleri ve sporculari tebrik eden Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Dart sporuna gönül vermis bir sehir olduklarini ve çalismanin basariyi yaninda getirdigini ifade etti.

Tüm imkanlari sporcularin hizmetine sunmak için çalistiklarini belirten Ilman, sporcu ailelerine ve antrenörlere tesekkür etti.

Kaynak: İHA