Tolgay Kerimoglu Açiklamasi 'Oyuncularin Kendine Güvenmesi Için Bu Maç Önemliydi'

Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoglu, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Takima 10 gün önce geldim. Alt siralardayiz, takimi toparlamaya çalisiyoruz. Takimimizda çok genç oyuncular var. Oyuncularin kendine güvenmesi için bu maç önemliydi" dedi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor, Ziraat Türkiye Kupasi 4. Eleme Turu’nda deplasmanda karsilastigi Galatasaray’a 2-1 yenildi ve elendi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tolgay Kerimoglu, "Takima 10 gün önce geldim. Alt siralardayiz, takimi toparlanmaya çalisiyoruz. Takimimizda çok genç oyuncular var. Oyuncularin kendine güvenmesi için bu maç önemliydi. Galatasaray ile oynamak önemliydi. Biz Galatasaray ile kendimizi kiyaslayamayiz. Galatasaray dünyanin en büyük takimi. Biz de kendi çapimizda öz güvenimizi arttirmayi düsündük. Maçta daha farkli seyler yapabiliriz diye düsünüyordum. Galatasaray oyuna iyi basladi.

Oyunun basinda sikinti yasadik. 2-1 bitti maç. Berabere de bitebilirdik. Bu da bizim için çok önemli. Oyuncularimizin bu konudaki ilerlemeleri için bu maç iyi olacak" diye konustu.

Kerimoglu ayrica mücadele öncesinde çikan haberlerde için, kendisinin böyle seyler söylemedigi ifade etti.

Kaynak: İHA