Cem Kavçak Açiklamasi 'Ikinci Yarida Iyi Bir Oyun Ortaya Koyduk'

Besiktas’a 3-1 maglup olan Serik Belediyespor’da Teknik Direktör Cem Kavçak maçin ardindan ikinci yarida iyi oynadiklarini ancak sonuca yetmedigini söyleyerek, ligde de hedeflerinin ilk yariyi iyi bir noktada bitirmek oldugunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 4. Tur mücadelesinde Besiktas’a deplasmanda 3-1 maglup olan Serik Belediyespor’da Teknik Direktör Cem Kavçak maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Besiktas’a karsi zor bir maç oynadiklarini söyleyen Cem Kavçak, “Besiktas’a karsi zor bir maç oynadik. Erken yedigimiz gollerle oyundan düstük. Oyunu da iki yari olarak degerlendirmek gerekiyor. Besiktas’in kalitesi tartisilmaz. Ikinci yaridaki degisiklikler ve oyuncularin mücadelesi bizi umutlandirdi. Besiktas’i tebrik ediyorum” dedi.

Ligde zor bir sürece gireceklerini de söyleyen Kavçak, “Takimin basina geç katilmanin sikintisini yasiyoruz. Serik Belediyespor’un hedefi mütevaziydi. Oyuncularin gösterdigi performans bizi üstte tuttu. Zaman zaman iyi oynayip zaman zaman kötü bir görüntü veriyoruz. Bunu 90 dakikaya yayarsak ilk yariyi istedigimiz yerde bitiririz diye düsünüyorum” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA