316 Altindagli Minik, Judocu Oldu

Altindag Belediyesi Gençlik Merkezlerinde judo kursuna katilan minikler, kusaklarina kavustu. 316 Altindagli minik judocu, kusak baglayarak sertifikalarini aldi.

Gençlik merkezlerinde futboldan basketbola, okçuluktan satranca kadar sporun pek çok farkli daliyla tanisan ve basarilara imza atan Altindagli gençler, judoda da yildiz gibi parladi. Altindag Belediyesi tarafindan baslatilan judo kursuna Altindagli çocuklar büyük ilgi gösterdi. Judo kursuna katilan ve basariyla devam eden 316 Altindagli çocuk, kusak baglamaya ve sertifika almaya hak kazandi.

Sampiyonlarin adresi Altindag

Altindag’in yatirimlarin oldugu gibi sampiyonlarin da adresi oldugunu söyleyen Baskan Asim Balci, minik sporculari tebrik etti. Baskan Balci, “Bu spor tesislerini hizmete açarken, her birinin yeni sampiyonlarin adresi olacagina inancimiz tamdi. Bu düsüncemi de her yerde, sik sik dile getirdik. Bugün görüyoruz ki spor tesislerimiz amacina ulasmis, çok sükür ki hayallerimiz gerçege dönüsmüs. Altindag’da çok kisa sürede yüzlerce basarili sporcu yetistirmisiz, yetistirmeye de devam ediyoruz” dedi.

Minik sporculara basarilarla ve madalyalarla dolu bir spor hayati dileyen Baskan Balci, “Tüm minik yavrularimizi tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim. Yavrularimiza emek veren ailelerine ve antrenörlerine ise tesekkürlerimi sunarim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA