Yenimahalle Belediyespor, Galibiyete Doymuyor

Ali Öcal Süper Amatör Ligi’nde sergiledigi performansla BAL ligine çikma yolunda emin adimlarla ilerleyen Yenimahalle Belediyespor, ligin 5’inci hafta mücadelesinde Yurtkur Spor’u 2-1 yenerek 3 puanin sahibi oldu.

Yenimahalle Hasan Dogan Stadi’nda oynanan maçin 3’üncü dakikasinda Müslüm Çigdem’in golüyle 1-0 öne geçen Yenimahalle Belediyespor, karsilasmanin son dakikasina kadar mücadeleyi elden birakmayarak üstünlügünü korudu. 86’nci dakikada Resul Furkan Demir ile farki 2’ye çikaran mavi beyazlilar, 89’uncu dakikada Yurtkur Spor Kulübü’nün attigi gole ragmen maçtan galip ayrilmayi basardi. Yenimahalle Belediyespor aldigi bu galibiyetle birlikte A grubunda puanini 13’e çikararak 2’nci siraya yükseldi. BAL Ligi’ne yükselmek için yoluna kayipsiz devam etmek isteyen Yenimahalle Belediyespor, Lig’in 6’nci haftasinda Beytepe Metespor Kulübü ile Yenimahalle Hasan Dogan Stadi’nda karsilasacak.

“Ter döken tüm oyuncularimizi yürekten kutluyorum"

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, bu sezon yenilenen kadroyla BAL ligi hedeflerine emin adimlarla yürüdüklerini belirterek, “Alt yapiya verdigimiz önem meyvelerini veriyor. Sporcularimiz Yenimahalle’ye sampiyonlugu getirmek için büyük bir azim gösteriyor ve bunu sahaya yansitmayi basariyor. Ekip olarak grubumuzda yakaladigimiz basariyi sürdürmek istiyoruz. Amacimiz Yenimahalle’yi hak ettigi bir üst Lig’e çikarmak. Ter döken tüm oyuncularimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA