Veteran Basketbolculardan Baskan Erdem'e Tesekkür

Ismail Ulukan Bodrum Veteran Basketbol Turnuvasi’ndan ikincilikle dönen Nilüfer Belediyesi Veteran Basketbol Takimi, elde ettigi basariyi Baskan Turgay Erdem ile paylasarak destekleri için tesekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Veteran Basketbol Takimi, Bodrum’da yapilan Ismail Ulukan Bodrum Veteran Basketbol Turnuvasi’nda Nilüfer’i basariyla temsil etti. 24 takimin farkli kategorilerde yer aldigi turnuvada, Nilüfer Belediyesi Veteran Basketbol Takimi +50 yas kategorisinde finale kaldi. Nilüfer ekibi final maçini Best Basketbol takimiyla oynadi. Çekismeli geçen karsilasmayi ikincilikle bitiren Nilüferli basketbolcular, turnuvada elde ettikleri basariyi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile paylasti.

Ziyarette yer alan takimin kurucusu Korhan Akdogan ve takim oyunculari Ozan Aslan, Tolga Bulundu ile Memduh Günes Baskan Erdem’e verdigi destek için tesekkür etti. Sporda elde edilen basarilarin her zaman gururlandirdigini ifade eden Baskan Erdem “Nilüfer’deki spor kulüplerinin basarilari bizi mutlu ediyor. Bu basaridan dolayi da sizi kutlarim ve basarilarinizin devamini dilerim” dedi.

Baskan Erdem, Nilüfer Belediyesi Veteran Basketbol Takimi’nin antrenman ve müsabaka sahasi konusundaki taleplerini de degerlendireceklerini söyledi.

Kaynak: İHA