Serdar Aziz Açiklamasi 'Su An Her Sey Müthis Gidiyor'

Fenerbahçe’nin basarili oyuncusu Serdar Aziz, 10 kisi kaldiktan sonra müthis bir mücadele verdiklerini söyledi. Kulüpte çok iyi bir hava olduguna vurgu yapan Serdar, Portekizli teknik adam Jesus’tan da övgüyle bahsetti.

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasinda Fenerbahçe, sahasinda Sivasspor’u 1-0 maglup etti. Karsilasmanin ardindan Serdar Aziz basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Mücadelenin zor geçecegini bildiklerini vurgulayan Serdar, “Sivas ligimizin iyi takimlarindan bir tanesi, istedikleri yerde degiller ama ligin kompakt, iyi oynayan takimlarindan bir tanesi. Zor olacagini biliyorduk. Nitekim ilk yari istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Özellikle içeride taraftarimizla daha sakin daha kontrollü oynamamiz gerekiyor. Ikinci yariya zaten çikarken bursan galibiyetle dönecegimiz biliyorduk. Batshuayi’nin bir kirmizi karti oldu. Bunlar futbolun içinde olan seyler. Biz Fenerbahçe olarak 10 kisi kalsak da her zaman galibiyet için iyi oynamaya çalisiyoruz. Nitekim 10 kisi kaldiktan sonra arkadaslar bugün müthis bir mücadele verdi. 10 kisi kalip ne kadar iyi oynayabiliyorsak o kadar iyi oynamaya çalistik. Mücadele ettik, golü bulduk, arkasindan iyi mücadele, sonucu aldigimiz için bu önemli haftada bizim için müthis oldu” ifadelerini kullandi.

“Her zaman Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya çalisiyorum”

Sahada her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalistigini belirten 32 yasindaki futbolcu, “4 sene oldu Fenerbahçe’de. Bos islerle ugrasmiyorum açikçasi. Ailemle zaman geçiriyorum, sahaya çikiyorum. Sadece aklimda futbol var. Futbol tabii görsel bir oyun. Insanlar sizden sov bekliyor ama ben onlara hiç girmedim. Her zaman herkese saygili olmaya çalistim. Agresif bir oyun stilim var ama her saman saygili sahada elimden gelinin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Iyi maçlarim her zaman olmustur. Ben her zaman elimden geleni yapiyorum takim için taraftar için, Fenerbahçe Kulübü için. Tüm arkadaslarim gibi ben de sahaya çiktigimda elimden geleni yapiyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor. Ama en iyisini vermeye çalisiyoruz, en azindan vicdanim her zaman rahat oluyor, olmasa da beni destekleyen taraftarlarimiza, beni bu ailenin bir parçasi hissettiren taraftarlara da tesekkür ediyorum. Onlarin sayesinde daha iyi olacagiz insallah” dedi.



“Kulübün hedeflerine karsilik kendimize iyi bakmamiz lazim"

Kendi performansinda istikrari nasil sagladigina iliskin sorulan soruya yanit veren basarili defans oyuncusu, “Olgunluk olabilir yani yas ilerledikçe biraz saha olgun bakabiliyorsun, dogrulari daha iyi görebiliyorsun aslinda. Tecrübe de böyle bir sey. Yasanmisliklar, yasiyorsun görüyorsun bu sana tecrübe oluyor. Yasimiz da ilerliyor yavas yavas kendimize daha iyi bakmak zorundayiz. Hedeflerimiz büyüyor, kulübün zaten hedefleri hiç bir zaman bitmiyor. Buna karsilik da bizim de tabii kendimize iyi bakmamiz lazim. Çalisiyoruz bakalim nazar degmesin takim arkadaslarimi da kutluyorum buradan” seklinde konustu.



“Jesus ile beraber çalismak bütün oyuncular için büyük sans”

Hem ligde hem Avrupa Ligi’nde alinan basarili sonuçlara deginen Serdar, Jesus’un Fenerbahçe’ye çok uygun bir teknik adam olduguna vurgu yapti. Serdar Aziz açiklamasinda, “Takim olarak basari gelecegine inaniyoruz gerçekten. Artik bu sene taraftarimiz da bunu bize inanilmaz bir sekilde asiladi. Takim arkadaslarim inaniyor ayni sekilde UEFA’da da müthis bir performans sergiliyoruz. Onun özgüveni var. Simdi lider gidiyoruz. Her hafta kazaniyoruz, aliskanlik oldu. Nazar degmesin, herkes müthis mücadele ediyor. Rotasyona gidiyoruz, oynayan oynamayan herkes en iyi mücadeleyi veriyor; bu da çok önemli. Hocamiza gelecek olursak söyleyecek çok fazla söz yok yani zaten kariyeri belli. Kariyeri çok iyi oldugu için Fenerbahçe Kulübü’ne geldi. Böyle bir kulüpte Jorge Jesus ile beraber çalismak zaten bütün oyuncular için büyük bir sans. Onun sistemine, onun dediklerine ayak uydurmaya çalisiyoruz. Dogru bir sistemle oynuyoruz, Fenerbahçe’ye çok uygun bir antrenör oldugunu herkes biliyor, nazar degmesin böyle devam edelim” seklinde konustu.



“Kulüp içerisinde güzel bir hava var”

Takimda Jesus’un rotasyon yapmasina ragmen her oyuncunun iyi mücadele ettigini söyleyen Serdar sunlari söyledi: “Büyük hoca. Ama sunu söyleyebilirim; rotasyon yaptiginda herkes performans veriyor. Bunun zaten herkes farkinda. Ne zaman rotasyona gitse oynayan oyuncu müthis bir performans veriyor. Fenerbahçe gibi bir kulüpte bu kadar iyi oyuncunun oldugu bir ortamda bunu saglamak çok zor bir sey. Bu tabi ki iletisimle, büyük hoca olmak, tecrübeli olmak da ön plana çikiyor. Su an müthis gidiyor her sey çok iyi gidiyor. Oyuncular da mutlu. Kulüp içerisinde güzel bir hava var. Böyle giderse inaniyoruz olacagiz insallah.”

“Milli takim vatani görev gibi”

Golcü bir defans oyuncusu kimligine sahip oldugunu aktaran Serdar, Milli Takim ile ilgili de görüslerini aktararak, “Aslinda gol atmak istiyorum her sene atiyorum. Gol atmayi seviyorum zaten. Gol atan bir defans oyuncusuyum. Bu sene 11 maçta gol atamadim, çalisiyorum atmak istiyorum. Milli takim zaten milli bir görev bizim için. Vatani görev nasilsa, milli görev de öyle bir sey. Ne zaman davet gelirse gideriz her zaman oldugu gibi elimizden geleni yapariz” sözlerine yer verdi.

Kaynak: İHA