Is Adami Esin, Nazilli Belediyespor'u Adana'da Yalniz Birakmadi

Is adami, Esin Group Nazilli Belediyespor’un isim sponsoru Ridvan Esin, Adana Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupasi karsilasmasi için Adana’ya giderek takimi yalniz birakmadi.



Ziraat Türkiye Kupasi 4. tur maçinda Adana Demirspor ile eslesen Esin Group Nazilli Belediyespor bu hafta Adana’ya konuk oldu. Son maçlarinda destegini ve ilgisini her zaman hissettiren Esin Group Yönetim Kurulu Baskani Ridvan Esin, bu maçta da Nazilli’yi yalniz birakmayarak, destek için Adana tribünlerinde yerini aldi.

Süper Lig’in formda ekiplerinden birine karsi müthis bir mücadele sergileyen Esin Group Nazilli Belediyespor, iyi basladigi karsilasmada öne geçmeyi basardi. Adana Demirspor golleriyle rakibi karsisinda tekrar öne geçse de, iyi bir direnç gösteren Nazilli ekibi maçi 3-3’e getirip, uzatma dakikalarina bu skorla girdi. Maçin bitmesine saniyeler kala penalti kazanan Adana temsilcisi, attigi gol ile turu geçmeyi basardi.

Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Esin, sunlari söyledi:

“Öncelikle Nazilli’li futbolcularimiza bize böyle seyir zevki yüksek bir maç izlettirdikleri için tesekkür ediyorum. Gösterdikleri mücadele, oynadiklari futbol, geriye düstüklerinde gösterdikleri direnç eminim ki herkes tarafindan büyük saygi gördü ve bizi de çok gururlandirdi. Adana Demirspor gibi büyük bir kulübü neredeyse eliyorduk. Ama futbolda kazanmak da kaybetmek de var. Dilerdik ki kazanip Türkiye Kupasi maceramiza devam edelim. Ama son dakikada gelen penaltiya engel olamadik. Ama öyle güzel mücadele ettik ki, bu bizi daha mutlu etti. Ligteki maçlarimiz için bizi umutlandirdi. Futbolcu kardeslerimin hepsini tek tek tebrik ediyorum ve önümüzdeki maçlarda basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA