Galatasaray'da Kupa Rotasyonu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadiklari Besiktas derbisinin 11’ine göre Ofspor’a karsi rotasyon yapti ve 11’i tamamen degistirdi.

Ziraat Türkiye Kupasi 4. Eleme Turu’nda Galatasaray evinde TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kupa maçinda rotasyon ve sistem degisikligi yapti. Buruk, ligde Besiktas ile oynadiklari karsilasmaya göre 11 oyuncusunu da degistirirken, sahaya da çift forvetle çikti.

Altyapidan takviye

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kupa maçinda altyapidan birçok futbolcuyu kadroya aldi. Metehan Baltaci mücadeleye 11’de baslarken, Jankat Yilmaz, Emin Bayram, Baran Demiroglu, Özgür Baran Aksaka, Ali Turap Bülbül ve Efe Akman da kulübede bekledi.

Hafta sonu Besiktas ile oynanan derbide 11’de görev alan Fernando Muslera, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Emre Tasdemir, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Milot Rashica ve Mauro Icardi, Ofspor maçinin kadrosunda yer almazken, Sacha Boey ile Baris Alper Yilmaz ise 21 kisilik kadroda bulunuyor.

Galatasaray, Ofspor maçina; Okan Kocuk, Leo Dubois, Mathias Ross, Metehan Baltaci, Patrick van Aanholt, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Yunus Akgün, Juan Mata, Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Jankat Yilmaz, Kerem Aktürkoglu, Emin Bayram, Baris Alper Yilmaz, Baran Demiroglu, Özgür Baran Aksaka, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Kazimcan Karatas ve Sacha Boey bekledi.

Galatasarayli taraftarlar, kupa maçinda da takimlarini yalniz birakmadi. Sari-kirmizili taraftarlar, mücadele öncesinde tezahüratlariyla futbolculari maça hazirlarken, ayrica tribünlerde ’Sami Yen’e hos geldin Ofspor’ pankarti açti. Ofspor taraftarlari da deplasman tribünündeki yerini aldi.

Kaynak: İHA