Kemer, Yaklasik 75 Bin Ingiliz Turisti Agirladi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Ingiltere’nin baskenti Londra’da düzenlenen World Travel Marketing Fuari’nda Kemer’in tanitimi amaciyla birebir görüsmeler yapacak. Topaloglu, Kemer’de bu yil yaklasik 75 bin Ingiliz misafir agirladiklarini kaydetti.

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarindan olan Kemer’i tanitmak ve Ingiltere pazarini ön plana çikarmak için Londra’ya giden Necati Topaloglu ve Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, Kemer’e Ingiliz misafir getiren seyahat acentelerinin temsilcileriyle görüsmeler gerçeklestirecek.

Baskan Topaloglu, uzun zamandir Londra Fuari’nda yer almayan Kemer’i en iyi sekilde tanitmak amaciyla Kemer standina gelen misafirlere Kemer tanitim brosürleri ve kitapçiklari dagitarak, Kemer hakkinda bilgiler de verecek.

Bu yil Kemer’in iyi bir turizm sezonu geçirdigini belirten Topaloglu, Ingiliz pazarini çok önemsediklerini söyledi.

Topaloglu, bu yil Kemer’de Ingiliz misafir potansiyelinin iyi olduguna dikkat çekerek, “Kemer’de bu yil yaklasik 75 bin Ingiliz misafir agirladik. Bu sayiyi daha da yukariya çekmek istiyoruz. Bunun için çalismalarimiz hizla sürüyor. Londra’daki turizm fuarinda Kemer’imize Ingiliz misafir getiren seyahat acente temsilcileriyle birebir görüsmelerimiz olacak” dedi.



"Ingiltere önemli bir pazar"

Kemer’in uzun zamandir Londra Fuari’nda yer almadigina vurgu yapan Baskan Topaloglu, “Daha önce bu fuarda yer aliyorduk ama uzun bir süre katilmadik. Yillar sonra tekrar buradayiz. Kemer’i sadece deniz, kum ve günesin yaninda doga, yürüyüs, spor aktiviteleri ve eko tatil seçenekleri ile de tanitacagiz. Ingiltere pazari çok önemli bir pazar. Kemer’e gelen Ingiliz misafir sayisini artirmayi hedefliyoruz. Tüm Ingiliz misafirlerimizi Kemer’e bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA