Kars 36 Spor Olagan Üstü Kongresine Katilim Olmadi

Kars 36 Spor’un olagan üstü kongresine katilim olmadi. Kars 36 Spor Kulüp Baskanligi’na talip olmamasi halinde ise kulüp kapatilacak.

Baskan Erkan Aydin, teknik heyet ve futbolcularin hazir bulundugu Gaffar Okkan Kars Spor Tesisleri’nde yapilmasi önceden belirtilen olaganüstü kongreye katilim olmazken, Kulüp Baskani Erkan Aydin, bugün itibariyle kulüp binasina kilit vuracaklarini belirtti.

Elektrik ve sulari olmayan kulüp binasinda konaklamasi gereken futbolcular, kentte bir otelde konaklarken, Kars 36 Spor’un bundan sonra nasil bir yol çizecegi ise bilinmiyor.

Kars 36 Spor kulüp binasinda geçen hafta yaptigi basin toplantisiyla istifa ettigini açiklayan Erkan Aydin’a kendinse baskan adayi veya kulübü talip oldugu yönünde ulasan olmadigini kaydetti.

Öte yandan olagan üstü kongre bugün geçeklesmezken, kongrenin 12 Kasim 2022 günü ayni yer ve saatte çogunluk aranmaksizin yapilacagi bildirildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’i temsil eden Kars 36 Spor’un maçlara çikmamasi durumunda cezali durumu düsecegi ve kulüp baskanligi belirsizliginin sürdügü takdirde sporcularinda Kars’tan ayrilacagi ögrenildi.

Kaynak: İHA