Emre Belözoglu Açiklamasi 'Yapmamiz Gereken Bundan Daha Iyi Oyunlar Oynamak'

Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, kendileri adina ilk yari kötü bir oyun sergilediklerini, ikinci yari yaptiklari hamlelerin dogru hamleler oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi A. Hatayspor ile 3-3 berabere kalan Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Belözoglu, berabere bittigi için de mutlu olmadigini belirterek, “Bizim için 24. maç. Hem ligde hem Avrupa kupalarinda iyi giden bir süreç vardi. 14-15 ay önce bu göreve geldigimizden bugüne kadar gördügüm en kötü ilk yariyi oynayan takim vardi kendi adimiza. Söyleyebileceklerim bugün kazanan kaybeden kim varsa bizim adimiza ilk yari kötü, ikinci yari yaptigimiz hamleler dogru hamleler oldu. Giren arkadaslar katki verdi. Berabere bittigi için de mutlu oldugumu söyleyemem. Yapmamiz gereken bundan daha iyi oyunlar oynamak. Yapabilecek gücümüz de var” dedi.

Basin toplantisi sirasinda cep telefonu sesine sinirlenen Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, cep telefonu ile çekim yapan basin mensubu ile tartisma yasadi.

Kaynak: İHA