Skorboard Arizasi Maçlari Erteletiyor

Kocaeli’deki spor salonlarinna skorboard arizalari maçlari tatil ettiriyor ya da baska salona aldiriyor.

Türkiye Basketbol Ligi’nde Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kagitspor ile Sigortam.Net arasinda oynanan besinci hafta karsilasmasina damgasini vuran skorboard arizasi oldu. Karsilasmanin ikinci periyodunun bitimine 24 saniye kala skorboard arizalandi. Sahanin ortasinda arizanin giderilmesini bekleyen sporcular, süre uzayinca kenara gelerek isinma hareketleri yapti. Yaklasik bes dakika sonunda skorboard arizasi giderildi, oyun kaldigi yerden basladi.

Sehit Polis Recep Topaloglu, Izmit Atatürk ve Derince Spor Salonlarinda ayni hafta yasanan skorboard arizalari dikkat çekti.

Telefondaki uygulamayla oynadilar

Hafta içinde Derince Spor Salonu’nda oynanmasi planlanan Burhan Kasim U-16 Erkekler B Grubu’nda Derince Yenikentspor ile Darica Koshados Spor Kulübü arasindaki basketbol müsabakasinda da skorboard arizasi sebebiyle sikinti yasandi. Saat 18.30’da baslamasi gereken maç skorboard çalismadigi için Izmit Atatürk Spor Salonu’na alinmak istendi. Ancak Darica’dan gelen takimin Izmit’e gitmek yerine, evlerine dönmeyi tercih etmesinden dolayi maçin oynanama durumu gündeme geldi. Masa hakemleri telefondan açilacak skorboard uygulamasiyla maçin oynanmasini teklif etti. Iki tarafin da onaylamasinin ardindan karsilasma oynatildi.

Derince Spor Salonu’ndaki bir sonraki maç ise saat 20.00’de Vezir Balcioglu Büyük Erkekler B Grubu’nda Sirintepe Spor ile Yenikentspor arasinda oynanacakti. Fakat bu maç da skorboard arizali oldugu için oynanamadi. Maç yapmak için hafta boyunca çalisan ve hazirlik yapan kulüplerin yöneticileri yasanan skorboard krizlerine tepki gösterdi. Izmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda da sik sik skorboard arizasi yasanmasi profesyonel maçlarda da, amatör maçlarda da dikkat çekti.

Kaynak: İHA