Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Hem Kupada Hem Ligde Yolumuza Emin Adimlarla Gitmek Istiyoruz'

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, 2-1 kazandiklari Altinordu maçi sonrasi zor bir karsilasma olacagini bildiklerini ama kazandiklari için mutlu olduklarini söylerek, "Hem kupada hem ligde yolumuza emin adimlarla gitmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasinda Eyüpspor, sahasinda Altinordu ile karsilasti. Eflatun-sarililar sahadan 2-1’lik sonuçla galip ayrilarak iç sahada 7’de 7 yapti. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, “Güzel bir galibiyet. Iç sahada yakaladigimiz bir seri var, bugün bunu devam ettirdik; 7. galibiyetimiz. Karsimizda kosan ve mücadele eden bir takim vardi. Zor bir karsilasma olacagini maç öncesi de söylemistik. Son 4 maçin 3’ünü kazanmis bir Altinordu takimi bugün bizim karsimizda dirençli olacagini bekledigimizden bizim için kolay maç olmadi. Oyun olarak istedigimiz bir oyun olmadi ama genele baktigimiz zaman da yakaladigimiz net pozisyonlar da var onlari degerlendiremedik. Hedefe giderken bu sene iç sahadaki basarimizi, zaman zaman oyun içerisinde bazi oyuncularimizin kontrolünü kaybettigini, o özgüven eksikliginden kaynaklanan pas hatalarimizin oldugunu da belirtmek lazim. Biz iyiyiz, 27 puan bizi mutlu ediyor. Oyuncularimiz tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Istanbul fikstürü bizim için avantajli”

Bu sezon üst üste iç saha ve Istanbul takimlari ile oynanacak maçlardan dolayi fikstür avantajina deginen Üzülmez, 2 kulvarda da yollarina devam etmek istediklerini söyledi.

Üzülmez açiklamasinda, “Bu ligin her hafta farkli bir hikayesi var. Her ne kadar Istanbul’daki takimlarla da oynayacagimiz maçlarin kendi içerisinde zorluk derecesi yüksek maçlar. Yas ortalamasi biraz daha yüksek bir takima sahibim. Çarsamba günü kupa maçi da var. Bu rotasyon içerisinde her maça ayni sekilde inanarak hazirlanmaya çalisiyoruz. Istanbul fikstürü bizim için avantajli görünse da saha içerisinde mücadele etmediginiz zaman dirençli olmadiginiz zaman olumlu anlamda yansimayabiliyor. Oyuncularima inaniyorum, hem kupada hem ligde yolumuza emin adimlarla gitmek istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA