Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Kazandigimiz 3 Puan Bizim Için Çok Degerli'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Göztepe maçinda alinan 3 puanin çok degerli oldugunu söyledi.

Samsunspor, konuk ettigi Göztepe’yi 1-0 maglup ederken, Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Eroglu özellikle son bölümlerde yakaladiklari firsatlari degerlendirebilselerdi maçin farka gidebilecegini söyledi.



“Sezon basindan beri ilk defa üst üste maç kazanabildik”

Çok önemli bir galibiyet aldiklarini belirten Hüseyin Eroglu, “Buldugumuz gol oyun anlaminda mücadele gücümüzü daha da yukari çekmemizi sagladi. Önemli bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum. Baktiginizda lig gittikçe zorlasiyor. Kendi sahamizda elde ettigimiz 1-0’lik galibiyet önümüzdeki haftalarda oyun anlaminda daha da gelismemizi saglayacak. Son bölüme dogru yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirebilseydik farki açma firsati yakalayabilecektik. Ama degerlendiremeyince ister istemez daha çok savunmada kalma durumunda kaldik. Rakip takim da uzun oyuncularini bizim savunmamiza gönderdi. Uzun oynamaya basladi.

Savunma anlaminda bugün iyi mücadele ettigimizi düsünüyorum. Toplari savunmadan uzaklastirarak rakibe gol atma firsati vermedik. Bugün kazandigimiz 3 puan bizim için çok degerli. Sezon basindan beri ilk defa üst üste maç kazanabildik. Bu olay önümüzdeki süreçte bize hem özgüven hem de moral, motivasyon anlaminda daha da katki saglayacaktir. Ayrica stada gelip bizi destekleyen taraftarlarimiza da tesekkür etmek istiyorum. Bize bugün çok büyük destek verdiler. Bu da ister istemez takimi motive etti. Son ana kadar bizimle birlikteydiler. Tekrardan onlara tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA