Erol Bulut Açiklamasi 'Oynadigimiz Oyunla Bu Maglubiyeti Hak Ettigimizi Düsünmüyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kaybettikleri Y. Kayserispor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Oynadigimiz oyunla bu maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum" dedi. Erol Bulut, istifa ile ilgili soruya ise, "Istifa konusunda kimlerin ne yapmaya çalistigini çok iyi biliyorum" diye cevap verdi.



Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasinda konuk ettigi Yukatel Kayserispor’a 2-1 maglup oldu. Bu sonuçla Gaziantep FK 15 puanda kalirken, Kayserispor ise puanini 23’e yükseltti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, maglup olduklari için üzgün olduklarini söyledi.



"Oynadigimiz oyunla bu maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum"

Zorlu maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün beklemedigimiz bir maglubiyet aldik. Oynadigimiz oyunla bu maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum. Yeterince gol pozisyonuna girdik ama maalesef degerlendiremedik. Bunlari hafta içi de net bir sekilde çalistik ama yine atamadik. Zaten bir zor gol atip kolay gol yiyen bir takimiz. Bugün de o sekilde 2 gol yedik. Pozisyonlara baktigimiz iyi oyunumuzu ve sanslarimizi degerlendirmis olsaydik daha farkli bir maç olurdu. Sonuçta futbol böyle, yakaladiginiz pozisyonlari degerlendiremediginiz zaman ve gol yediginiz zaman maglup oluyorsunuz" dedi.



"Istifa konusunda kimlerin ne yapmaya çalistigini çok iyi biliyorum"

Taraftarlarin yogun istifa tezahüratlari ile ilgili soruya da cevap veren ve sorunun muhatabinin yönetim oldugunu dile getiren Erol Bulut, ilginç açiklamalarda bulunarak, "Maç kötü gidince yada maglup olunca taraftarlar tepkilerini gösterebiliyorlar. Ben o konuya daha farkli bir cevap vermek istiyorum. Dogru yer oldugunu düsünmüyorum ama bu konuda kimlerin ne yaptirdigini ve taraftarin neden öyle bagirdigini çok iyi biliyoruz. Istifa konusundaki soruyu bana degil, yönetime iletmeniz gerekiyor, bana degil" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA