Ugur Dündar'in Çildirdigi Anlar

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Baskani Ugur Dündar, bugün gerçeklestirilen Divan Kurulu Toplantisi’nda, bir kongre üyesinin konusmasini uzatmasi sonrasi adeta çilgina döndü.

Kalamis Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçeklestirilen Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantiya Fenerbahçe Spor Kulübü Baskani Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Baskani Ugur Dündar, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Üyeleri katildi.

Toplantida sportif faaliyetlerin durumu ve idari konularin konusulmasinin ardindan, yönetim ve denetim kurulu raporlari hakkinda görüsme maddesine geçildi. Kongre üyesi Murat Aksoy konusmasini yapmak üzere kürsüye çikti. Aksoy’un konusmasini uzatmasi sonrasi Yüksek Divan Kurulu Baskani Ugur Dündar, uyarida bulunarak sözlerini toparlamasini istedi. Bir süre sonra salondan yükselen seslere Aksoy karsilik verirken, Baskan Dündar da salona müsterih olunmasini istedi. Kürsüde konusmasini tamamlamayan Aksoy’a bu kez sesini yükselten Dündar, “Rica ediyorum bitirin. Lütfen bitirin. Bakin nasil tepki gösteriyorlar, lütfen. Görevlileri çagiracagim, beni buna mecbur etmeyin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA