Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Pes Etmeyen Bir Takimiz'

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, 1-1 berabere kaldiklari Bandirmaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada pes etmeyen bir takim olduklarini belirterek, “Takimin 1-0 geriye düsmesine ragmen pes etmemesi beni sevindirdi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 12. hafta maçinda Altay, konuk ettigi Bandirmaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, degerlendirmelerde bulundu. Sinan Kaloglu, “Takimimiz ve Bandirmaspor’u tebrik ediyorum. Iyi bir mücadele vardi. Kazanabilirdik ama neticesinde bugün yenilmedik. Haftalardir üçüncü bölge oyunlarini çalisiyoruz. Kale önündeki son vuruslari gelistirmemiz gerekiyor. Takimin 1-0 geriye düsmesine ragmen pes etmemesi beni sevindirdi. Pes etmeyen bir takimiz. Kolay kolay yenilen bir takim degiliz. Ligin en çok kosan ve mücadele eden takimiyiz. Bunu bir kez daha bugün gösterdik. Daha iyi olmaya devam edecegiz. Kolay degildi, 1 puan 1 puandir. Bizi desteklemeye gelen taraftarimiza tesekkür ediyorum. Takimima ayrica tesekkür ediyorum. Hepsi bizim gurur kaynagimiz. Insallah önümüzdeki hafta 3 puanla devam edecegiz“ dedi.

Kaloglu, maçin 62. dakikasinda sakatlanarak oyundan çikmak zorunda kalan Ibrahim Öztürk’ün bileginde agrisinin bulundugunu ve yarin çekilecek MR sonrasinda durumunun netlik kazanacagini söyledi.

Kaynak: İHA