Baskan Erdem'den Ödüllü Sporculara Kutlama

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, yer aldigi milli takim, Istanbul’da bronz madalya alan Nilüfer Belediyesporlu cimnastikçi Irem Karabalik ve ödüllerine yenisini ekleyen veteran atlet Murat Kaçar ile bir araya gelerek basarilarindan dolayi kutladi.

Nilüfer Belediyespor sporculari, katildiklari müsabakalarda elde ettikleri basarilarla gururlandiriyor. Bu isimlerden biri olan Nilüfer Belediyespor’un milli cimnastikçisi Irem Karabalik oldu. Artistik Cimnastik Balkan Sampiyonasi’na Türkiye Milli Takimi ile katilan Nilüfer Belediyesporlu Irem Karabalik basarisini, Halk Evi’nde ziyaret ettigi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile paylasti. Ziyarete Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Sibel Özer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Serkan Çaliskan, Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hülya Örencik Akgül ile Basantrenör Tuncay Dalgiç da katildi.

Istanbul’da gerçeklesen sampiyonada Milli Takim olarak kadinlarda bronz madalya aldiklarini söyleyen Irem Karabalik yasadiklari gururu anlatti. Baskan Erdem de elde edilen basari da payi olan Karabalik’i kutlayarak “Basarilarinin devami gelsin. Nilüfer Belediyesi tesislerinde yetisen sporcularin güzel basarilara imza atmasindan mutluluk duyuyoruz. Ben Nilüfer Belediyesi Cimnastik Salonu’ndan daha fazla sampiyon çikacagini ümit ediyorum. Irem’le basladik bunu daha da gelistirmemiz gerekiyor” dedi.

Baskan Erdem, ayni gün Nilüfer Belediyespor formasini giyen veteran atlet Dr. Murat Kaçar’i da makaminda kabul etti. Yunanistan’in Selanik kentinde düzenlenen Balkan Masterler Pist Sampiyonasi’na katilan ve burada 80 metre engellide Balkan Sampiyonu, 100 ve 200 metre yarislarda da ikinci olan Kaçar ödüllerini Baskan Erdem ile paylasti. 15 yildir Nilüfer Belediyespor formasi giydigini söyleyen Kaçar, Baskan Erdem’e destekleri için tesekkür etti. Baskan Erdem de genç sporculara örnek olan Kaçar’i basarisindan dolayi kutladi.

Kaynak: İHA