Bartra Açiklamasi 'Mücadeleye Devam Edecegiz'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Bartra, grubu üçüncü sirada bitirmelerinin üzücü oldugunu ancak Avrupa’da mücadeleye devam edecek olmanin önemli oldugunu söyledi.

UEFA Avrupa Lig H Grubu son maçinda sahasinda Ferencvaros’u 1-0 maglup eden Trabzonspor’da, savunma oyuncu Bartra, harika bir ilk yari geçirdiklerini belirterek, "Harika bir ilk yari geçirdik, belki de 3-0’i bulup, içeri girebilirdik. Ikinci yarida bu oyunumuzu devam ettirmek istedik. Takim olarak iyi savunma yaptik. Grubu belki üçüncü bitirdik, daha iyi yerlerde olabilme sansimiz vardi, bu mücadelenin sürüyor olmasi bizim adimiza önemli" dedi.

Savunmada yasanan hatalara iliskin soru üzerine Bartra, "Bir geçis sürecindeyiz. Futbol bir hatalar oyunu, daha az hata yapanin kazandigi oyun. Biz daha az hata yapmaya çalisiyoruz. Bunun üzerine de çalisiyoruz. Bugünkü yolumuzun dogru yol oldugunu düsünüyorum. Kaliteli bir takim oldugumuzu gösterdik. Bu takimin oldugu her yerde her zaman mücadele vardir. Gidilebilecek yapilabilecek en iyi isi yapmaya çalisacagiz" yanitini verdi.

Trezeguet: "Takima en iyi sekilde yardimci olmaya çalisiyorum"

Trabzonspor’un Misirli oyuncusu Mahmoud Trezeguet ise 3 puan aldiklari için çok mutlu olduklarini belirterek, "Bundan bir sonraki asamaya geçtik. Simdi ise önümüzdeki lige odaklaniyoruz. Her maç elimden gelenin en iyisini vermeye çalisiyorum. Elbette gol atmak ve asist yapmak için açim. Bunlari yapmayi arzuluyorum. Ama bunlari da yapamadigim zaman takimin kazanmasi için en iyi yapilmasi gereken neyse onu yapmaya çalisiyorum. Görevimi sadece gol atma ve asist yapmak olarak yorumlamayalim. Takima en iyi anlamda yardimci olmaya çalisiyorum. Umarim en iyi yerde devam ederiz" diye konustu.

Kaynak: İHA